6 nr av amelia + aktivitetsklocka för endast 199 kr + porto

Inlägget är reklam för Amelia och innehåller annonslänkar.

Allt detta får du:
6 nr av amelia!
amelia känner den svenska kvinnan, bättre än någon annan. Hon som vill hinna allt, ha koll på ekonomi och jobb och nyheter inom hälsa, skönhet och mode. Som vill bli inspirerad till en enklare och mer lustfylld vardag. På amelia gör vi tidningen om dig och för dig. amelia – stärker dig, coachar dig!

Värde 299 kr

Aktivitetsklocka
Aktivitetsklocka Med ett aktivitetsarmband på handleden kan du mäta allt från steg och distans till puls och sömn. Aktivitetsmätare har blivit väldigt populära eftersom de både gör det enklare och roligare att hålla sig i form. Med en aktivitetsmätare får du hjälp att maximera vardagen och uppnå dina dagliga aktivitetsmål. Mät bland annat hur många kalorier du förbrukar, om du sover ordentligt och hur många steg du tar på en dag. Informationen kan automatiskt synkas med din smartphone via en app. Välj mellan svart eller lila armband.

Värde 499 kr

Tidningen digitalt i Wype
Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till amelia i digitalt format för din iPhone och surfplatta! Du laddar enkelt ned appen Wype i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumerationsnummer och postnummer. Smidigare kan det inte bli!

Dela detta i sociala medier!