Låna pengar snabbt

Låna pengar utan UC

Vi hjälper dig att hitta ett billigt smslån direkt. Ibland behöver man pengar snabbt på grund av oförutsedda händelser, och därför har vi valt ut några av de snabbaste låninstituten och lagt upp här.

Så här lånar du direkt

Det finns olika typer av lån men om du vill låna pengar snabbt är det blankolån som gäller. Ett blankolån är ett lån utan säkerhet och kräver därför inte en massa omständiga utredningar när du ska låna pengar. Långivaren tittar istället på din inkomst och eventuella betalningsanmärkningar. Att ha betalningsanmärkningar behöver dock inte vara något hinder för att få lån, utan det bedöms från fall till fall.

När du vill låna pengar snabbt finns det två sorters blankolån att välja på: det finns blankolån som sträcker sig äna upp till 350 000 kronor och så finns det microlån som brukar ligga på 500–15.000 kronor. Om du vill låna pengar riktigt snabbt är det mikrolånen som gäller, men om du behöver en större summa pengar måste du naturligtvis välja ett större blankolån. Ett microlån brukar även kallas för internetlån eller snabblån, men det är vanligast att man kallar mikrolån för SMSlån eftersom de flesta som ansöker om ett sms lån gör det på nätet.

Låna pengar snabbt via SMS

Ett lån via SMS är ett mycket snabbt lån. När du ansöker om ett sms lån får du svar på din ansökan inom någon timme eller direkt på skärmen. Om din ansökan beviljas förs pengarna omedelbart över till ditt bankkonto. Om du ansöker sent på kvällen eller på helgen får du pengarna nästkommande bankdag, men om du har samma bank som långivaren kan du få lånet utbetalt även på kvällar och helger. Så om du vill låna snabbt ska du ansöka om ett SMS lån.

Så här går det till att ansöka om ett smslån

Det är mycket enkelt att ansöka om ett SMS lån. Du fyller enkelt i dina personuppgifter och det bankkonto du vill att smslånet ska sättas in på och skickar iväg din ansökan. Vissa smslångivare använder sig av e-legitimation, andra skickar dig en kod som du knappar in i din ansökan som verifierar vem du är. När du har fått ditt sms lån har du 14 till 90 dagar på dig att betala tillbaka på lånet.
När smslånegivaren behandlar din ansökan tittar de främst på din inkomst och dina skulder för att få en helhetsbild av din ekonomi. Kraven brukar inte vara speciellt stora. Många långivare kräver bara att du har en årsinkomst på 24000 – 50000 kronor och att du är minst 18 år. Du behöver inte ens ha en fast anställning. Ofta kan du även ta ett sms lån även om du har betalningsanmärkningar om din ekonomi i övrig är ordnad. Smslån är alltså ett mycket bra lån om man behöver låna pengar snabbt.

Fakta om större blankolån

Om du behöver låna en större summa pengar, till exempelvis et bilköp eller större kapitalvaror finns det stora blankolån som du kan ansöka om på nätet. Dessa lån är inte riktigt lika snabba som ett sms lån, men brukar betalas ut inom ett par dagar. Så om du vill låna en större summa pengar och vill låna snabbt är ett större blankolån något för dig.

Låna mer pengar med blancolån

Det är nästan lika enkelt att ansöka om ett större blankolån som ett sms lån, men kraven för att få ett större blankolån naturligtvis lite högre eftersom det handlar om mer pengar. I regel måste man ha en fast inkomst och inte ha några betalningsanmärkningar. I gengäld får du en betydligt längre tid på dig att betala av på lånet och ofta bättre räntevillkor. Lånetiden brukar ligga på 1 till 12 år beroende på lånets storlek. Vill man låna pengar snabbt, alltså samma dag, så är oftaq sms lån ett bättre alternativ.

Bäst är alltid att låna av din bank eftersom de oftast har bäst kontroll på din samlade ekonomi och kan ge dig bra villkor. Dock så tar det ganska lång tid, ofta flera veckor, att få ett lån beviljat. Och oftast tar de ut en uppläggningsavgift. Men du får nästan alltid bättre räntevillkor och längre avbetalningstid!